Zonnewering

Zonwering voor je pergola, terrasoverkapping of tuinkamer?

Wanneer de temperaturen stijgen en de zon zich steeds vaker van zijn beste kant laat zien, is zonwering in jouw pergola geen overbodige luxe.

Onderdakzonwering voor meer schaduw

Met onze onderdakzonwering controleer je zowel de temperatuur als de lichtinval onder jouw overkapping. Daarnaast biedt het zonnedoek bescherming tegen de zon en schadelijke UV-straling. Doordat onderdakzonwering veilig aan de onderzijde van de pergola wordt gemonteerd, is deze beschermd tegen weersinvloeden en vuil van buitenaf. Je kunt onderdakzonwering dus gerust uit laten staan, ook wanneer je zelf niet aanwezig bent.

Varianten

 • Handmatig te bedienen met bedieningsstang
 • Verkrijgbaar in 2 kleuren: antraciet en gebroken wit
 • Eenvoudig uit te wassen op 30 graden
 • Geschikt voor Greenline en Profiline

 • Handmatige bediening
 • Verkrijgbaar in diverse kleuren en dessins
 • Geschikt voor alle overkappingen en tuinkamers

 • Elektrische bediening (mogelijk met Somfy IO)
 • Verkrijgbaar in diverse kleuren en dessins
 • Geschikt voor alle overkappingen en tuinkamers
 • Verkrijgbaar met Vario-Volant uitbreiding

 • Elektrische bediening (mogelijk met Somfy IO)
 • Verkrijgbaar in diverse kleuren en dessins
 • Geschikt voor alle overkappingen en tuinkamers
 • Verkrijgbaar met Vario-Volant uitbreiding

Comfortabel zitten met bovendakzonwering

Wil jij op warme dagen nog altijd heerlijk koel kunnen vertoeven onder jouw overkapping? Dan ga je voor bovendakzonwering. Omdat deze zonwering boven op het dak wordt gemonteerd blokkeert deze warmte van de zon nog voordat deze het pergoladak bereikt. Te allen tijde comfortabel zitten dus!

Bovendakzonwering maakt gebruik van een elektrische aandrijving en kan bediend worden via de bijgeleverde schakelaar of optionele afstandsbediening. Breid jouw bovendakzonwering uit met regen-, wind- en zonsensoren. Deze zorgen ervoor dat de zonwering automatisch opent of sluit. Dat is comfortabel omdat de zonwering automatisch sluit als de zon schijnt, en veilig omdat neerslag en wind geen vrij spel krijgen als je toevallig net niet thuis bent.

Ook bovendakzonwering is verkrijgbaar in vele kleuren en dessins en wordt op maat gemaakt. Een zonwering vinden die aansluit bij jouw wensen was nog nooit zo makkelijk.

De W350 is een compacte, elektrische bovendakzonwering. In tegenstelling tot onze onderdakzonwering wordt dit model boven op het dak gemonteerd. Het voordeel hiervan? De eerste warmte van de zon wordt direct buiten de pergola geblokkeerd!

De W350 is uitgevoerd met een elektrische motor. Het doek is voorzien van ritsgeleiding (ZIP) en is wederom verkrijgbaar in diverse kleuren én motieven. Er zit dus altijd iets bij dat bij jou past! Wil jij van alle gemakken voorzien zijn? Bestel dan de afstandsbediening bij en kies voor de zon-, wind- en regen automaat. Dit laatste zorgt ervoor dat jouw zonwering automatisch opent en sluit bij zon, overmatige wind én regen!

De W500 zonwering is ons meest uitgebreide model bovendakzonwering. Dit model beschikt over bijna dezelfde kenmerken als de W350. Bovendien is deze tot een breedte van 6500 mm te leveren als ééndelige constructie.

De verschillen zijn zo subtiel. Wij nodigen je daarom uit om deze modellen in de verkooppunten te komen bekijken.

Zonwering
Zonwering
Zonwering
Bovendak Zonwering
Zonwering
Zonwering

Familiebedrijf met karakter

Patrick, Glenn en Dennis heten je persoonlijk welkom, met een lekkere koffie én met de glimlach.

Eerlijk en transparant

Wij vertrekken van je vraag, brengen je plannen in kaart en stellen een realistisch plan van aanpak voor.

Vakmannen met vaardigheid

Samen bekijken we de opties, selecteren we de geschikte materialen en bedenken we de juiste combinatie voor je project.