Terrasoverkappingen

Op zoek naar een overkapping voor je terras of jacuzzi? Genieten van je tuin onder een elegant afdak met schaduwdoek? Een moderne, strakke terrasoverkapping die je woning opwaardeert? Bell’arco - overkappingen plaatst de terrasoverkapping die je verwachtingen overstijgt. Een roestvrij en ruim resultaat, perfect in lijn met de stijl van je woning.

Breng buiten naar binnen met een terrasoverkapping

Ultiem genieten van je tuin of terras? Een terrasoverkapping zorgt voor instant gezelligheid. Schuif je benen onder tafel, relax in je tuinstoel en ervaar de luxe van een overkapping op maat. De lichte materialen en glasheldere dakbedekking trakteren je terras op een optimale, natuurlijke lichtinval. De ideale setting voor een ontspannend etentje of welverdiende pauze!

Terrasoverkapping, heerlijk transparant vertoeven

Net zoals elke klant is elk terras uniek. Daarom garanderen we bij bell’arco - overkappingen 100% maatwerk, van nauwgezette opmeting tot gepersonaliseerde afwerking. Een polycarbonaat overkapping met een windscherm? Of mag het iets meer zijn en ga je voor een terrasoverkapping met glazen schuifdeur, verwarming en ledverlichting met afstandsbediening? Aan jou de keuze!

Dat zalige zomergevoel extra lang koesteren? Kiezen voor bell’arco - overkappingen is kiezen voor sfeervol genieten. Met onze terrasoverkappingen heb je prachtige blik op je tuin, ook bij lagere temperaturen.

Varianten

Polish your landing page with one of the header options below to impress your visitors at first glance.

Terrasoverkapping 1
Terrasoverkapping 2
Terrasoverkapping 3
Terrasoverkapping 4
Terrasoverkapping 5
Terrasoverkapping 6

Familiebedrijf met karakter

Patrick, Glenn en Dennis heten je persoonlijk welkom, met een lekkere koffie én met de glimlach.

Eerlijk en transparant

Wij vertrekken van je vraag, brengen je plannen in kaart en stellen een realistisch plan van aanpak voor.

Vakmannen met vaardigheid

Samen bekijken we de opties, selecteren we de geschikte materialen en bedenken we de juiste combinatie voor je project.