Pergola's

Het hele jaar buiten genieten of meer ruimte binnen creëren? Met een aluminium pergola op maat realiseer je die droom. Dankzij ons ruime aanbod aan opties, stijlen en kleuren vind je altijd iets dat bij jou of jouw woning past.

Overkapping voor elk kader

De basis van onze carport- en terrasoverkappingen? Een stevige aluminium constructie met een overkapping van massief polycarbonaat of glas. Een multifunctionele succesformule die bell’arco - overkappingen graag veelzijdig inzet. Een ruime speelplaatsoverkapping, een breed afdak voor een opstapplaats voor de bus, een overdekte fietsenstalling,… Jij vraagt, wij plaatsen!

Tuinkamer met licht en uitzicht

Je tuin is een oase van vrijheid en rust. Dé plek om te genieten in een tuinkamer op maat! Een maximaal gevoel van ruimte, ook wanneer het waait of regent? Sluit de glazen schuifwand, installeer je in alle comfort en geniet van een glasheldere blik op je tuin. bell’arco - overkappingen plaatst een solide structuur met een moderne toets, perfect om gasten te ontvangen of even achterover te leunen in je tuinsalon.

Op zoek naar een specifieke overkapping? Kiezen voor bell’arco - overkappingen is kiezen voor maatwerk. Schuif met ons aan tafel, deel je plannen en ontdek de ruime mogelijkheden.

Een afdak, tuinkamer of fietsoverkapping?

Varianten

Polish your landing page with one of the header options below to impress your visitors at first glance.

Tuinkamer 1
Tuinkamer 2
Tuinkamer 3
Tuinkamer 4
Tuinkamer 5
Tuinkamer 6

Familiebedrijf met karakter

Patrick, Glenn en Dennis heten je persoonlijk welkom, met een lekkere koffie én met de glimlach.

Eerlijk en transparant

Wij vertrekken van je vraag, brengen je plannen in kaart en stellen een realistisch plan van aanpak voor.

Vakmannen met vaardigheid

Samen bekijken we de opties, selecteren we de geschikte materialen en bedenken we de juiste combinatie voor je project.