Teamfoto Bell'arco Genk

bell’arco - overkappingen, een familiebedrijf met karakter

Ruim 30 jaar ervaring, oprecht advies, een hartelijke ontvangst,… Wie aanklopt bij bell’arco - overkappingen, vindt er meer dan alleen ijzersterke overkappingen en piekfijne plaatsingsploegen. Als gerenommeerd familiebedrijf uit Genk maken Patrick, Glenn en Dennis van elke klant hun prioriteit. Van dringende vraag tot uitdagende project: bell’arco - overkappingen heet je uiterst persoonlijk welkom, met een lekkere koffie én met de glimlach.

klantgesprek Bell'arco Genk

bell’arco - overkappingen, een adviseur met vertrouwen

De troef van bell’arco - overkappingen? Onze eerlijke, transparante service. Wij vertrekken van je vraag, brengen je plannen in kaart en stellen een realistisch plan van aanpak voor. Een akkoord op onze offerte? Perfect, onze plaatsers rollen de mouwen op en komen zo snel mogelijk bij je langs. Geen gehaast routinewerk, wel een efficiënte plaatsing in een gemoedelijke sfeer. Concreet advies en praktische onderhoudstips voor je carport of overkapping? Die krijg je er gratis bovenop!

overkappingspecialist Bell'arco Overkappingen Genk

bell’arco - overkappingen, vakmannen met vaardigheid

Een knappe overkapping, zorgvuldig uitgedacht en tot in het kleinste detail geïnstalleerd? bell’arco - overkappingen is op het vlak van overkappingen niet aan haar proefstuk toe. Een dubbele carport, een reuzegrote overkapping, een stevig afdak voor fietsen,… Onze plaatsers werken het liefst op maat. Samen bekijken we de opties, selecteren we de geschikte materialen en bedenken we de juiste combinatie voor je project. En dat altijd binnen de contouren van jouw timing en budget. Handig!